qc4

Uudised

Uudised

Lumeinfo 10.03 - värsket lund 20cm ja super olud!

Head Sõbrad,

Kuutsemäe meeskonnal on hea meel raporteerida, et Kuutsemäe suusaparadiisis on super olud! Viimastel päevadel on lisandunud rohkem kui 20cm värsket lund. Nagu meie legendaarsemad mäemehed märkisid, selliseid lumeolusid märtsi esimeses pooles annab meenutada. Ja ega see pole veel kõik, laupäeval lubatakse lumelisa pea 10cm, temparatuurid on päeval mõnusad ja pakase poolel -3-4'C. Pühapäeval on aga suusaparadiisis päikeseprilli ilm ehk laus päikene!



Keskuse avatud nõlvad on kõik ideaalses korras, tuletame meelde, et nädalavahetusel saab suusatada-lauatada ka legendaarsel Porikraavi nõlval. Suusakooli instruktorid töötavad ja kutsuvad kõiki õppima, instruktoritel on vabad ajad nii suusas kui ka lauas. Broneerida saab ikka jätkuvalt meie online keskkonnas SIIN

Rossignol Test & Shop kutsub jätkuvalt testima uue hooaja suusamudeleid. Väga põnevad ja naudingut pakkuvad on 2023/2024 Rossignol Forza suusad. Neid saab kohapeal proovida ja ka juba uueks hooajaks muide ette tellida. Ja muidugi on Rossi pood juba märtsi aled letti löönud - kõik kaup poes on -40 kuni -70% alla hinnatud!

Ideaalsed olud Otepää suusaparadiisis ootavad! Naudi Kuutsemäel või Munakal - 2 keskust = 1 pilet!

Tere tulemast!

Kuutsemäe meeskond