qc4

Uudised

Uudised

Lumeinfo 17.03 - mäepiletitel nüüd kevadihinnad, meil on endiselt palju lund!

Head Sõbrad,

Kätte on jõudnud märts ja kevade saabumine tuleb järjest lähemale. Alustuseks tuleb teha kummardus ja kriips-kraaps ilmataadile eelmise nädala ilma osas. Oli pakast, oli lumesadu, kõik see kokku muutis meie nõlvade olukorra märtsis veel paremaks - MEIL ON ENDISELT PALJU LUND!

Nüüd on aga paras aeg anda teada, et KEVADHINNAD on keskuses kohal ja mäepiletid on mõnusalt soodsamad. Uuest nädalast oleme avatud juba kevadise graafiku alusel, nimelt avame keskuse neljapäevast, täpsem info aegade kohta on keskuse KODULEHEL.

Eeloleva nädalavahetuse uudised! 

Kuutsemäel on heas korras ja jätkuvalt avatud kõik nõlvad. Arvestama peaks Tinnijaagu profiili mõningase "muutusega". Nimelt on sinna toodetud juba arvestatav kogus järgmise hooaja lund, nõlva profiil on üsna erinev algsest, tasub tulla uudistama ;)

Alustuseks anname teada, et Munakal saavad kokku selle nädalavahetusel Eesti mäespordi freestyle ässad. Nimelt toimub laupäeval BIG AIR EMV ja pühapäeval SLOPESTYLE EMV. Võimsad õhulennud on garanteeritud, võisteldakse ju Eesti meistritiitli nimel. Lähemalt saab selle kohta lugeda SIIN. Kuna ilm on kevadine, paneme Munakal käima ka meie grillterrassi, loomulikult töötab ka Munaka Resto.

Rossignol Test & Shop Kuutsemäel teatab aga kevadisest tühjendusmüügist. Hinnad teevad korraliku uperpalli allapoole, väärt Rossignoli kraam vajab ju koju viimist!

Suusakoolis on vabad ajad mäesuuusa instruktoritele jätkuvalt olemas, broneerida saab SIIN.

Tere tulemast kevadist mäesporti nautima!

MEIL ON ENDISELT PALJU LUND!