qc4

Uudised

Uudised

Talvehooaja lõpetamine 01. Aprill

See uudis ei ole nali, kuigi nalja saab kindlasti! Teeme sügava kummarduse ilmataadile, kes lõppeval suusahooajal on meid terve talve vältel lumega varustanud. Vähemalt sama sügava kummarduse teeme kõigile oma toredatele klientidele, kes meie suusakeskusi on talve jooksul külastanud - Teid on palju ja selle üle on meil äärmiselt hea meel, järelikult ajame õiget asja.

Kõige selle positiivsuse taustal on meil hea meel teatada, et oleme avatud ka aprilli esimesed päevad. Hetkel sajab lund ja rajatraktorid vuravad nõlvadel ringi, et juba laupäeval panna üks meeleolukas punkt sellele fantastilisele suusahooajale. PS! Keskus on viimast päeva avatud ka pühapäeval 02.aprill!

Ootame külla kõiki karvaseid ja sulelisi, moodsates ja retrohõngulistes kostüümides viimaseid suusapäevi nautima, lumeolud on head! Hetkeseisuga lubab päikest, seega "bikini skiing" on kindlasti teema, triksid, traksid kaasa, osalejatele kütame ka sauna soojaks. Dj. Sumberg keerutab plaati ja viib läbi erinevaid murumänge lumel, päikeseterrassil grill & chill, ning õhtutundidel Apres Ski Kuutsemäe Trahteris kuni kl. 22:00'ni. Viime läbi lumeloterii, kus lisaks väiksematele auhindadele läheb loosi ka järgmise talve hooajapileteid!

Nõlvad on avatud laupäeva hommikul kl. 10:00 - 18:00'ni ja pühapäeval 10:00 - 17:00'ni.

Kuutsemäe Puhkemaju on nüüd võimalik broneerida ka 1 öö kaupa erihinnaga 129€ öö - broneeri SIIN!

Rossignol SKISHOPIS on tühjendusmüük, allahindlused kogu kaubale vähemalt -50%

Näeme Kuutsemäe!

Kuutsemäe tiim