qc4

Uudised

Uudised

PÜHAD, AASTAVAHETUS JA KOOLIVAHEAEG KUUTSEKAL!

Head Sõbrad, rõõm on pühade eel anda teada Kuutseka tegemistest lähinädalatel.

Alustuseks olukorrast nõlvadel, avatud nõlvad on Lilleoru ja Tinnijaagu paralleelnõlvad, Kasemetsa, Parginõlv, Õppenõlv ja nüüd ka Porikraavi, samuti on avatud Krossirada. Porikraavile proovime õige pea saada lumelisa, siis saavad seal olud veelgi paremaks. Parginõlval on praegu "medium size" kickerid ja mõned railid & torud, hoiame koolivaheajal ohutust. Küll aga saabuvad õige pea Schneestern tegelased looma kõike "vau-vau-vau!"

Tavapäraselt on avatud Kuutse Trahter õige mäekeskuse toiduga ( "Jaaaa....friikad on ikka menüüs!"), loomulikult on trahteri katuse all Rossignol Test & Shop, poodi on saabunud muide paras ports uut kaupa ehk piltlikult öeldes - kõik mis jääb suuskade ja prillide vahele.

Loomulikult on avatud Kuutsemäe rendipunk ja Suusakool, broneerida saab õppeid ainult onlines ja see asub SIIN

Prognoos järgnevaks 10 päevaks on igati stabiilne, mõnus ja talvine! Lubatakse lähipäevil lumesadu kuni 15cm, temperatuurid öösel -2-6'C, päeval -1-3'C. Tasub meeles pidada lahtiolekut pühade ja aastavahetuse ajal, loomulikult oleme avatud kõikidel päevadel. Punastel päevadel aga pisut erinevalt: 24.dets 10-16 / 25.dets 12-19 / 31.dets 10-18 / 1.jan 12-19. 

Ja nagu ikka, Kuustekas & Munakas - 2 keskust, 1 pilet ehk kehtiva piletiga sõidad siin ja sealpool Otepääd!

Rõõmsaid pühi kõigile ning tere tulemast Kuutsekale talve ja mäerõõme nautima!

Kuutseka Team