qc4

Uudised

Uudised

LUMEINFO 13.01.24 - LUND JUURES PEA 30cm, SCHNEESTERN ALUSTAS PARGI EHITUST!

Head mäesportlased, 

Eilne päev "kallas" (sõna otses mõttes) Otepää regiooni üle pea 30cm lumevaibaga! Loomulikult on need mäesportlastele ainult rõõmusõnumid, tõelised fännid said nautida pow olusid pea terve päeva. Lumeolud nõlvadel on muidugi ideaalsed ja puhas nauding suusatajatele-lauatajatele, muidugi tasub talvepealinna regiooni nautima talisporti ja imelisi olusid.

Oluline info kõikidele trikitajele ehk pargisõitjatele, hommikul alustas Schneestern pargis toimetamist ja ilmselt kuni kolmapäevani on park suletud.Kõik trikitajad saavad aga juba nautida Munaka pargi obstaakleid ja Big Air kickerit - Schneestern sai selle valmis eelnevalt. Kuutsekal aga sai valmis juba fun krossirada, loomulikult pange tähele, et hindate oma võimeid adekvaatselt ja võtate võimetekohaseid riske.

Kuutsemäel on nautimiseks niisiis avatud nädalavahetusel kõik nõlvad (peale Parginõlva), lisaks muidugi kõik tavapärased teenused-üksused: Suusakool, Rossignol Test & Shop, Rendipunkt ja Kuutse Trahter. Temperatuurid lähinädalal on talvised aga mõnusalt mõistlikud, päeval vahemikus -5-10'C

Tere tulemast mäesporti ja mõnusat talve nautima!

Kuutseka Team