qc4

Uudised

Uudised

LUMEINFO 22.01.24 - KUI KOOLIDES ON PAUS, OOTAME KÕIKI KUUTSEKALE!

Head Sõbrad, värsket lumeinfot!

Otepääl on suur talv ehk kogu regioonis valitsevad viimaste aastate parimad lumeolud, lund lubatakse muide veel juurde! Mõned kraadid ümber nulli ei muuda Lõuna-Eesti mägede vahel suurt midagi, lumeolud pigem muutuvad nõlvadel veel paremaks.

Ilmselt ei ole enam kellelegi uudis, et koolid teevad pausi sellel nädalal, Kuutsemäe on avatud jätkuvalt tavapäraselt, E-N ikka soodushindadega. Suusakool & instruktorid on valmis kõiki juhendama, arvestades, et paljudel õpilastel on üsna palju vaba aega ning soovitakse kodust välja tulla. Liikumisharrastusel on oluline tähtsus, lisaks on oluline õpetata kõikidele huvilistele mäespordi algtõdesid, et turvaliselt nautida. Suusakooli broneeriguid saab teha SIIN.

Kuutsemäe jätkab tööpäevadel tavapäraselt, oleme avatud 7p nädalas, nädala sees juba alates 11:00.

Eelmisel nädalal valmis Schneesterni poolt Kuutseka medium Snow Park, samuti ka FUN krossirada. Pargi mõõtmed on keskmisel või edasijõudnu pargisõidu harrastajale, siiski tasub kindlasti olla tähelepanelik ja hinnata õigesti oma võimeid. Sama soovitus on krossiraja osas, kiiruste kasvamisel on seal vaja ikkagi osata krossiraja sõitmise spetsiifikat.

Tere tulemast vaba aega ja talviseid olusid nautima!

Kuutsemäe meeskond